Indien deze e-mail niet goed leesbaar is, klik hier voor de online versie.
FEBRUARI
2014
Beste relatie,

Hierbij ontvangt u de eerste digitale nieuwsbrief van het Bouw Advies Centrum. De nieuwsbrief wordt verstuurd aan onze klanten en relaties en bevat informatie over onze trainingen, diensten, producten en nieuwe ontwikkelingen.
De onafhankelijke en deskundige medewerkers van het Bouw Advies Centrum helpen u graag om uw vragen te beantwoorden. Dit doen wij inmiddels alweer 15 jaar! Het antwoord op uw vraag, is onze uitdaging.

Michiel von Balluseck
directeur
Inhoud nieuwsbrief
1. Metselwerk ligt op straat
2. Praktische tips voor vakkundig herstel
3. Nieuwe meetmethode gevelonderhoud
4. Aanbesteden op basis van EMVI
5. Wie jarig is trakteert
6. Aanmelden voor digitale nieuwsbrief
Metselwerk ligt op straat
De afgelopen maanden is Nederland geteisterd door een aantal zware stormen. Dit heeft tot de nodige schade geleid. In enkele gevallen zijn gemetselde gevels ingestort waarbij gevaarlijke situaties zijn ontstaan.
Het Bouw Advies Centrum heeft een ruime expertise op het gebied van metselwerk en kan met een periodieke inspectie tijdige gebreken vaststellen.
Lees meer >>
   
Nieuwe meetmethode voor gevelonderhoud
Gebouweigenaren besteden steeds vaker naast het schilderwerk ook het gevelonderhoud prestatiegericht aan. Door het maken van meetbare afspraken bij oplevering en gedurende de onderhoudscyclus zijn de kwaliteit en de kosten gegarandeerd. Prestatiegericht gevelonderhoud vraagt om specifieke kennis en vaardigheden bij opdrachtgever en -nemer. In samenwerking met het Verf Advies Centrum is een objectieve meetmethode beschreven voor het bepalen van de onderhoudsconditie en het uitvoeren van prestatiekeuringen. De meetmethode is geschikt voor gevels van woningen en gebouwen en omschrijft de werkwijze bij veel voorkomende gebreken. 
Lees meer >>
   
Wie jarig is trakteert
Het Bouw Advies Centrum bestaat dit jaar 15 jaar. Uiteraard willen wij dit jubileum ook met onze klanten en relaties vieren door 5% voordeel te bieden op ons standaard uurtarief. Deze actie geldt voor de werkzaamheden die in de periode van 1 maart t/m 1 juni 2014 worden uitgevoerd of in opdracht worden gegeven. Wilt u gebruik maken van deze jubileumaanbieding? 
Klik hier voor een offerteaanvraag >>
   
Praktische tips voor vakkundig herstel
De stichting Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg (ERM) heeft een waaier uitgebracht voor eigenaren of beheerders van een monument. De ERM is opgericht om de kwaliteit van het restaureren van monumenten te bevorderen. In de waaier staan praktische tips voor het vakkundig herstel van 14 veel voorkomende schaden en is gratis aan te vragen via de stichting ERM. Wilt u een gratis waaier ontvangen?
Klik hier voor een gratis waaier >>
   
Aanbesteden op basis van EMVI
De nieuwe aanbestedingswet is vorig jaar in werking getreden. Het gunnen op alleen de laagste prijs behoort nu tot het verleden. De economisch meest voordelige inschrijver (EMVI) krijgt nu het werk gegund! Hoe werken deze nieuwe spelregels in de praktijk? Het Bouw Advies Centrum organiseert in samenwerking met Aanbestedingsadvies Van Wijck en het Verf Advies Centrum een op de praktijkgerichte dagtraining. U wordt bijgepraat door experts uit het vak en wordt ook zelf actief betrokken door het uitwerken van opdrachten. Na de training bent u weer helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen! Er is plaats voor 20 deelnemers, dus schrijf u vandaag nog in!
Lees meer >>
   
Aanmelden digitale nieuwsbrief
De digitale nieuwsbrief van het Bouw Advies Centrum verschijnt 1 keer per kwartaal. Zo blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van gevelonderhoud. U kunt zich altijd weer eenvoudig uitschrijven.
Aanmelden voor de nieuwsbrief >>
   
 
Algemene voorwaarden
voor dienstverlening
Lees meer >>
 
Vragen?
Stel ze aan ons en
ga naar contact >>
 
Bouw Advies Centrum
Vestiging West | James Wattstraat 16 | Alkmaar
T 072 562 74 51 |  E info@bouwadviescentrum.nl |  www.bouwadviescentrum.nl

 
U ontvangt deze e-mail op het volgende adres:
Indien u in de toekomst geen e-mail meer van ons wenst te ontvangen kunt u dat hier aangeven.