Indien deze e-mail niet goed leesbaar is, klik hier voor de online versie.
DECEMBER
2011
Beste relatie,

Als relatie van het Verf Advies Centrum ontvangt u onze digitale nieuwsbrief. Wij hebben een aantal interessante onderwerpen voor u geselecteerd, die wij graag met u willen delen. 
Hoe presteren uw leveranciers? 
Is Lionel Messi opnieuw 's werelds beste voetballer? Wie is de beste debatter in de tweede kamer? Het einde van het jaar is wellicht voor u ook het moment om de lijstjes samen te stellen. Welk schilders- en onderhoudsbedrijf heeft in 2011 het beste schilderwerk geleverd? Wat worden de verbeterpunten voor 2012? Het Verf Advies Centrum kan u helpen met het objectief samenstellen van deze lijst. Een aantal opdrachtgevers maakt al gebruik van deze beoordeling. Meer weten?
»Klik voor een leveranciersbeoordeling (PDF, 296 kb)
   
Trainingsprogramma 2012
Het Verf Advies Centrum verzorgt al vijftien jaar trainingen voor de professionals uit de schilders- en onderhoudsbranche. Onze nieuwe training: Bepalen onderhouds-maatregelen is door de deelnemers met het cijfer 8 bedoordeeld. Hier leest u een aantal reacties: "Goed toepasbaar in de praktijk" en "Goede en duidelijke cursus met voldoende diepgang".  Wilt u meer recensies lezen of ons trainingsprogramma voor 2012 bekijken?
»Klik hier voor meer informatie
   
Oxfam Novib
Vanaf begin 2011 ondersteunen wij Oxfam Novib met het verstrekken van microkrediet in arme landen. Op dit moment zijn meer dan 500 bedrijven ambassadeur van Oxfam Novib die in 2011 60.000 startende ondernemers de kans hebben gegeven een bedrijfje te starten. 
»Klik hier voor meer informatie
   
Landelijk onderzoek
Duurzaam vastgoedonderhoud 
De eerste fase van het onderzoek is afgerond. Alle deelnemers hebben de leidraad Duurzaam vastgoedonderhoud ontvangen. Begin 2012 verwachten wij de eerste resultaten van alle 18 proefprojecten in beeld te hebben en aan de deelnemers te rapporteren. De proefprojecten worden de komende jaren gemonitoord. Dit is mede mogelijk gemaakt door Aedes en Flow. In het Eisma's Schildersblad heeft een artikel gestaan over een proefproject in Groningen. Heeft u het artikel nog niet gelezen? 
»Klik hier voor het artikel (PDF, 455 kb)
   
Expertiserapport
Corrosie hekwerk 
Het geperforeerde plaatmateriaal van de hekken en noodtrappen is gemaakt van sendzimir verzinkt staal met een dikte van
2 millimeter. De platen zijn volgens het bestek afgewerkt met een poedercoating in een laagdikte van 70 micrometer. Na ongeveer 2 jaar ontstond op diverse plaatsen corrosie. Voor het plaatmateriaal is een garantie afgegeven van 10 jaar.Het plaatmateriaal bleek dus niet geleverd te zijn volgens de specificaties van het bestek.
»Klik hier voor het hele artike (PDF, 439 kb)l
   
Projectondersteuning 
nodig?
Heeft u tijdelijk ondersteuning nodig om de pieken in uw organisatie op te vangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken. Voor informatie over onze dienstverlening, zie onze vernieuwde website.
»Klik hier voor meer informatie
   
 
Cursusdata 2012
Schrijf u vandaag nog in!
»Klik hier om u direct in te schrijven
 
Verf Advies Centrum B.V.
»Stel hier uw vraag of  bel ons 072 561 37 27
www.verfadviescentrum.nl
 
U ontvangt deze e-mail op het volgende adres:
Indien u in de toekomst geen e-mail meer van ons wenst te ontvangen kunt u dat hier aangeven.