Indien deze e-mail niet goed leesbaar is, klik hier voor de online versie.
AUGUSTUS
2011
Cursusinformatie
U en uw collega's zijn dagelijks betrokken bij het onderhoudsproces. Het beheersen van kwaliteit en kosten speelt een belangrijkere rol. De onafhankelijke en ervaren trainers van het Bouw en Verf Advies Centrum reiken u graag de benodigde kennis, vaardigheden en hulpmiddelen aan door een aantal op de praktijk gerichte cursussen.
Schrijf u vandaag nog in >>
Praktische Verftechnologie
Door de aanscherping van de Europese milieu- en arbowetgeving zijn de afgelopen jaren op het gebied van verf veel  nieuwe producten  ontwikkeld. Bestekschrijvers, schilders en opzichters zullen zich meer moeten verdiepen in de eigenschappen en toepassingen van verschillende verfsoorten. Lees verder>>
   
Onderhoudsplan ontwerpen (NIEUW)
Professionele vastgoedbeheerders verwachten dat het onderhoud aan hun vastgoed met de juiste maatregelen en op het juiste moment wordt uitgevoerd Wij laten u ervaren dat u op basis van inspectieresultaten eenvoudig een plan van aanpak kunt opstellen.
Lees verder>>
   
Inkopen & aanbesteden
(NIEUW)
Gevelonderhoud is een belangrijke investeringspost binnen het planmatig onderhoud. U leert de processtappen van inkoopmanagement "selecteren, specificeren, contracteren, bestellen, bewaken en nazorg" effectief te vertalen naar de praktijk.
Lees verder>>
   
Inspectie schilderwerk hout, metaal en beton
De inspectie speelt een cruciale rol bij het voorbereiden van de onderhouds-
werkzaamheden. Het vormt de basis voor het op stellen van een advies, plan van aanpak, het schrijven van een bestek en het formuleren van kwaliteitseisen.
Immers meten is weten.
Lees verder >>
   
Kwaliteit uitvoering houtrotherstel en schilderwerk
De kwaliteit wordt voor een groot deel bepaald tijdens de uitvoering. Het is van essentieel belang dat een aantal kritische punten wordt bewaakt om onnodige faalkosten en teleurstellingen te voorkomen. Vertrouwen is goed, maar beoordelen is beter.
Lees verder>>
   
Prestatiegricht Schilderwerk
Professionele vastgoedbeheerders gaan strategisch om met het onderhoud. In dit onderhoudsbeleid past prestatiegericht schilderwerk. Door duidelijke afspraken over de kwaliteit en verantwoordelijkheid worden kostbare fouten voorkomen.
Lees verder>>
   
 
Cursusdata
Schrijf u vandaag nog in!
Lees verder>>
 
Algemene voorwaarden
Cursus
Lees verder>>
 
U ontvangt deze e-mail op het volgende adres:
Indien u in de toekomst geen e-mail meer van ons wenst te ontvangen kunt u dat hier aangeven.